Accessoires, Onderdelen en Aansluitmaterialen

 

Als gespecialiseerde leverancier beschikken we op ons vakgebied over een grote collectie accessoires, onderdelen van haarden en  kachels,  rookgasafvoer materialen en installatie materialen. We leveren deze kwaliteitsproducten doorgaans vanuit voorraad. Omdat we kennis van rookkanalen én van kachels hebben heeft u een aanspreekpunt voor al uw vragen.  

Een Kleine greep uit ons assortiment:

 

Aansluitmaterialen

Enkelwandig afvoermateriaal Aluminium en RVS afvoermateriaal voor het aansluiten van uw gaskachels met een open verbranding. Blauw gegloeid, gegalvaniseerd, RVS en aluminium afvoermateriaal voor hout- kolen- en gaskachels.

 

 

 

Aansluitmaterialen

Concentrisch afvoermateriaal Voor het aansluiten van gashaarden met een gesloten verbranding hebben we concentrisch afvoermateriaal, verkrijgbaar in diameters 100/130 en 100/150.

 

 

 

Aansluitmaterialen

Dubbelwandig afvoermateriaal We leveren dubbelwandig geïsoleerd afvoermateriaal van de merken Holotherm, Budgetliner, Metalotherm en isoduct.

 

 

 

Aansluitmaterialen

Flexibel afvoermateriaal Om uw kachel op een bouwkundig (gemetseld) kanaal aan te sluiten leveren we flexibele schoorsteenvoeringen.Voor het aansluiten van gas gebruiken we een enkelwandig kanaal en voor het aansluiten van hout gebruiken we een dubbelwandig kanaal.

 

 

 

Aansluitmaterialen

Kachelonderdelen Voor het onderhoud van uw kachel kunt u bij ons terecht voor alle benodigde onderdelen. Zoals bijvoorbeeld afdichtingskoord, hittebestendig glas, thermokoppels, waakvlambranders voor gaskachels en grondroosters en vlamkeerplaten voor houtkachels.

 

 

 

Aansluitmaterialen

Accessoires en onderhoudsmiddelen Ook diverse accessoires voor uw kachel behoren tot de collectie. Onder andere: schoorsteenveegmateriaal, vloerplaten (glas of staal), haardstellen en aszuigers. Ook leveren we Zebraline, ruitenreiniger en spuitbussen hittebestendige lak om uw kachel er weer als nieuw uit te laten zien.

 

 

Aansluitmaterialen

Installatiemateriaal Een compleet pakket aan installatiemateriaal. Bestaand uit: gasslangen, koperen pijp, gaskranen, knelkoppelingen enz.     Voor informatie over deze aansluitmaterialen kunt u contact met ons opnemen of loop even binnen.